måndag 25 maj 2009


Måndag

jaha ja så var det måndag igen. I helgen var vi ute med båten på "vår" lilla ö i Mälaren. Vi fick en fin torsdags kväll.
Fredag och lördag så bara regnade det och ingett funka alls.
Toaletten som var ny när vi köpte båten läcker så A fösökte fixa den. Men icke sa nicke. Det var inte så lätt. Skruvade loss toan och skulle byta fixa packningen men då var det fel toa stol på unnder redet så det funka inte. Typiskt!
Sen skulle vi kolla vatten tanken som också läcker men felet var för stort och gick inte att åtgärda. Typsikt igen!
På fredagen skulle vi grilla fläsk fillè och göra potatis gratäng. Då var köttet skämt och gick inte att äta. Återigen då typsikt!
Lördag hade vi tänkt att åka hem. Men då på eftermiddagen blev vädret bättre och vi fick en fin kväll som gjorde att vi bestämde oss för att åka hem på söndag fm i stället.
Men efter frukosten på söndagen när det var fint väder och vi skulle åka så starta inte båten. Som túr var hadde vi en bekant som låg vid samma brygga med ett el kraftverk. Vi laddade start batteriet som visade sig vara trasigt. Då fick vi ladda fritids batterierna. Sen äntligen bar det av hemmåt.
Kom till hemma hamn vid halv sex på kvällen. Jag som hade tänkt få lite gjort hemma innan det blev måndag.
Men, söndagen bjöd i alla fall på sol.

bilden är på Aneette när hon svetsar för första gången på "vår" lilla ö i Mälaren.

Nu är det måndag. Jobbat hela dagen och sitter just nu och njuter på altanen. Så dagen i dag blev i alla fall som det var tänkt att den skulle bli. :-)

Nu hoppas jag på fint väder i morgon också för jag ska gå vår ruset med mina jobbar kompisar.

Kram på hela jorden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar